Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Bayramiç'te 47 inşaat mühürlendi

 ÇANAKKALE (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan denetimlerde eksik ve kusurlu bulunan 4 yapı denetim şirketinin denetimindeki 47 inşaat belediye ekiplerince mühürlendi. Bayramiç...

Bayramiç'te 47 inşaat mühürlendi

 

ÇANAKKALE (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan denetimlerde eksik ve kusurlu bulunan 4 yapı denetim şirketinin denetimindeki 47 inşaat belediye ekiplerince mühürlendi.

 

Bayramiç Belediyesi Fen İşleri Müdürü Üzeyir Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki 4 farklı yapı denetim şirketinin denetiminde bulunan inşaat alanlarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın çeşitli zamanlarda yaptıkları denetimlerde tespit edilen eksiklikler nedeniyle çalışma başlatıldığını söyledi.

Söz konusu 4 firmanın, yapı denetim kanununun çeşitli maddelerindeki unsurlara göre denetlenmediğinin anlaşıldığını ifade eden Aslan, "Bu şirketler cezalandırılmış olmalarından dolayı denetim şirketleri ile çalışan 47 inşaat alanı belediye fen işleri görevlilerince mühürlenerek çalışmalar durduruldu.  İnşaatları mühürlenen inşaat sahiplerinin yeni bir yapı denetim şirketi ile anlaşarak ruhsat almalarının gerekmekte. Bu koşulları yerine getiren inşaat sahiplerinin inşatlarına tekrar devam edebilecekler" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber