Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Ekim 2016 - 20:38 Yorum: 0

Bayramiç’te ev yangını

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi Bahçeler Arası mevkiinde bulunan iki katlı evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bayramiç’te ev yangını

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi Bahçeler Arası mevkiinde bulunan iki katlı evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler evin giriş bölümünde hasar oluşturdu.

Ahmet Güneş'e ait iki katlı bağ evinin giriş katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evin giriş bölümü ve eşyalar yanarak kül oldu. Ev sahibinin ise kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede olduğu,evde başka kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Güneş'in kızı ve damadı, bahçede bulunan hayvanları beslemek amacı ile bahçeye gittiklerini, yangını burada görerek itfaiyeye haber verdiklerini, yangına ilk müdahaleyi de kendilerinin yaptıklarını söyledi. Olay mahalline gelen itfaiye erleri evde soğutma çalışması yaptı. Polis yangının çıkış nedenini öğrenmek için inceleme başlattı.

Bayramiç’te ev yangını

Bayramiç’te ev yangını

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber