Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Türkiye 18 Temmuz 2018 - 16:43 Yorum: 0

Bayramiç’te imar barışı toplantısı

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından imar barışı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bayramiç’te imar barışı toplantısı

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından imar barışı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bayramiç Ziraat Odası koordinatörlüğünde ilçede, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından imar barışı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Bayramiç Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, muhtarlar, kooperatif başkanları ile ilçe merkezi ve köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan yaptı. Toplantıda, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat tarafından katılımcılara imar barışı tüm yönleriyle anlatıldı. İl genelinde 13. toplantıyı Bayramiç'te yaptıklarını belirten Bolat, ilk olarak imar barışının ne olduğunu ve hukuki dayanaklarını aktardı. "Bu kapıdan barışmış olarak çıkacağız" diyen Bolat, "İmara aykırı, ruhsatsız, sorunlu yapıların sıkıntılarını çözmek adına yola çıkılmış durumda. Ruhsatsız ve imara aykırı ahır, samanlık, dam olarak kullanılan yerler "yok" hükmündeydi. Halkımız, kredi alırken veya başka işlemlerde bu yapılara yönelik herhangi bir talepte bulunamıyordu. İmar barışıyla üreticilerimize büyük avantaj gelecek. Aynı şekilde yıllarca oturduğu eviyle ilgili sorun yaşayan, elektrik ve doğalgaz bağlatamayan vatandaşlarımız var. Bu sıkıntılar da çözülecek. Burada kriter binanın 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış olması. Gerekli her türlü çalışma yapılarak bu tarih itibariyle yapı durumları tespit edildi" şeklinde konuştu.

Sunumun ardından e-devlet sistemi üzerinden nasıl başvuru yapılacağına dair video gösterimi yapıldı. Soru-cevap bölümüyle toplantı sona erdi.

Bayramiç’te imar barışı toplantısı

Bayramiç’te imar barışı toplantısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber