Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 14:58 Yorum: 0

Bayramlık Alışverişi Erken Başladı

Ramazan Bayramına bir hafta kala Eskişehir'de bayram alışverişi telaşı başladı.

Bayramlık Alışverişi Erken Başladı

Ramazan Bayramına bir hafta kala Eskişehir'de bayram alışverişi telaşı başladı. Özellikle giysi satışı yapan esnaf, vatandaşların bayram öncesi gösterdiği ilgiden memnun gözüküyor.

Eskişehirliler, bayrama günler kala çocukları ve kendileri için bayramlık giysi alışverişi için sokaklara çıktı. Merkezi yerler ve kapalı çarşılar bayram alışverişi yapan insanlarla doldu taştı. Eskişehir esnafı, bayram öncesi gösterilen bu ilgiden memnun durumda olduğunu belirtiyor. Hamamyolu, Yediler ve Yunus Emre Halk Çarşısı gibi bölgeleri hafta içi ve sıcak olmasına rağmen dolduran vatandaşlar esnafın yüzünü güldürdü.

Yunus Emre Halk Çarşısı Site Yönetim Kurulu ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Fevzi Beysel, bu seneki ilgiden memnun olduklarını belirtiyor ve insanların bayram için alışverişe beklediklerinden erken başladıklarını söylüyor. Bu sene bayramın ay sonuna denk geldiğinin altını çizen Beysel, "Allaha şükür bu sene bayram öncesinde satışlarımız, ay sonu olmasına rağmen beklediğimiz düzeyin üzerine çıktı, özellikle geçtiğimiz Pazar çarşımızda iğne atsan yere düşmezdi. Bayram her sene bereketini de beraberinde getirir. Biz çarşı esnafı olarak, insanların bayram için iki üç gün kala alışveriş yapmasını bekliyorduk fakat durum şu an umduğumuzun üzerine çıktı. Umarım daha da iyi olur" dedi.

Bayramlık Alışverişi Erken Başladı

Bayramlık Alışverişi Erken Başladı

Bayramlık Alışverişi Erken Başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber