Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Eylül 2016 - 14:18 Yorum: 0

Bayramlıklar miniklere teslim edildi

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların mutlu bir bayram geçirmesi için anlamlı bir adım attı.

Bayramlıklar miniklere teslim edildi

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların mutlu bir bayram geçirmesi için anlamlı bir adım attı. Bu kapsamda bin çocuk, Kurban Bayramı için bayramlıklarına erkenden kavuştu.

Sosyal inceleme sonucu belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli yardımlar yapan Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile İşleri Müdürlüğü, bu yıl da Kurban Bayramı için kolları sıvadı. İhtiyaç sahibi miniklerin bayramı yeni kıyafetleriyle geçirmesi için çalışma yapan müdürlük, kıyafetleri çocuklara ulaştırdı. Bizzat evleri ziyaret ederek hane halkının hatırını soran, onlarla sohbet eden ve çocukların neşesine ortak olan Beylikdüzü Belediye Meclis Üyeleri, hazırlanan kıyafet paketlerini teslim etti.

Evleri ziyaret ederek bayramlık kıyafetleri teslim eden meclis üyeleri, "Bir ve birlik olma zamanlarının en keyiflisini bayramlarda yaşıyoruz. Şimdiden herkesin Kurban Bayramı kutlu olsun." dedi. Miniklerin neşesine ortak olmanın keyfini anlatan meclis üyeleri ve müdürlük yetkilileri ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmak için her daim yorulmadan çalışacaklarını altını çizdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber