Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:02 Muğla’da cinayet: Boşanma aşamasındaki eşine kurşun yağdırdı22:02 Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım’dan, ABB Başkan Adayı Turgut Altınok’a...21:41 İsrail, Suriye’ye hava saldırısı düzenledi: 2 yaralı21:41 Şanlıurfa’da zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var21:39 AK Parti Akçadağ’da şok: 5 meclis üyesi istifa etti21:39 Solingen’deki hayatını kaybeden aile kundaklanan evlerinin önünde anıldı21:39 İftar vaktinde husumetlisinin iş yerine ateş etti21:38 Galatasaray, Antalyaspor kampını tamamladı21:38 Şırnak’ta Millet Kıraathanesi törenle hizmete açıldı21:37 Koruyucu aileler ve çocukları iftarda buluştu21:37 CHP Genel Başkanı Özel, Marmaris’te vatandaşlarla buluştu21:19 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan: "Girdi maliyetleri yüzünden çifti üreti...21:15 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay21:14 Bakan Bayraktar açıkladı: "Göktepe 1’ adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmay...21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...
Sami Er
Türkiye 23 Şubat 2019 - 09:28 Yorum: 0

Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner: ’ 31 Mart bir tarihtir, bir milattır’

Bayrampaşa Belediye Meclis üyesi adaylarının tanıtım toplantısında konuşan, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı ve aynı zamanda adayı Atila Aydıner,...

Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner: ’ 31 Mart bir tarihtir, bir milattır’

Bayrampaşa Belediye Meclis üyesi adaylarının tanıtım toplantısında konuşan, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı ve aynı zamanda adayı Atila Aydıner, Millet İttifakına değinerek, "O iki partinin vermiş olduğu isimler belediye meclis üyesi olacak. Peki Kandil Dağı ile bağlantıları olanlar Belediye Meclis üyelerine girdiklerinde ne olacak? Bunun vebalini kim taşıyacak, 31 Mart, bir tarihtir bir milattır" dedi.

Bayrampaşa Semih Erden Kapalı Spor Salonunda, Bayrampaşa Belediye Meclis üyesi adayların tanıtım toplantısı yapıldı. Tanıtımdan önce bir konuşma yapan, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı ve aynı zamanda Adayı Atila Aydıner, Millet İttifakına değindi.

"2019-2024 hedeflerimiz ile ilgili muhteşem projelerimiz olacak"

Cumhur ittifakına ve projelere vurgu yapan Aydıner, "Cumhur ittifakı İnşallah başladı, ebediyete kadar devam edecek ve bu vesileyle de Türkiye Cumhuriyeti Lider bir ülke olarak iki genel başkanıyla el ele omuz omuza, gönül gönüle, yarınlara en güzel bir şekilde mesajlarını verecektir. Bundan sonra bildiğiniz gibi 2019-2024 hedeflerimiz ile ilgili muhteşem projelerimiz olacak. Bu projeler şu anda hazırlanıyor, projelerimizin içerisinde Bayrampaşa geleceğe taşıyacak olan Makro düzeyde olan muhteşem projelerimiz var" dedi.

"Mazlum insanların ayağa kalkmasına vesile olacaktır"

Aydıner oyların önemine binaen, "Atila Aydıner'i, Binali Yıldırım beyefendiyi seçiyorsunuz ama, vermiş olduğunuz her oy dünya lideri sevgili cumhurbaşkanımıza güç üzerine güç veriyor. Bunu asla unutmayın çünkü onun güçlenmesi, dünyadaki mazlum insanların ayağa kalkmasına vesile olacaktır, uyanmasına vesile olacaktır. Müslüman kardeşlerimize yardım edeceğiz. Bu nedenle 31 Mart sıradan bir yerel yönetim seçimi değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin beka sorunu olan bir seçimdir, unutmayın. Şu anda Bayrampaşa, Rumeli'sinden Anadolusuyla muhteşem iki tane kültür birlikte duruyor. Bayrampaşa 81 vilayetin demokratik yapısını ifade ediyor" açıklamasını yaptı.

Millet ittifakının kuruluş amacının görülmesi gerektiğini belirten Aydıner şöyle devam etti:

"Bu ülkemizin bir projesidir ülkemizi geleceğe taşıyacak olan bir projedir. Bu nedenle bu ittifaka hep birlikte sahip çıkmak gerekiyor, hep birlikte sahip çıktığımız zaman bir olacağız iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye Cumhuriyeti olacağız. Suriye'de, Afrin'de ve Mümbiç'te dahil olmak üzere Fırat'ın doğusunda oynanan oyunları çok iyi biliyorsunuz. Bu oyunları bozmak için 31 Mart adrestir, bir tarihtir bir milattır. Bunu bilin o nedenle fotoğrafın büyüğüne bakın.

Şu anda ittifak yapan siyasi partilere baktığınızda, aday çıkartmadılar. Adayı neden çıkartıyorsun? Kime oy veriyorsun? Cumhuriyet Halk Partisi'ne kim oy veriyor? İYİ parti veriyor, kim oy veriyor HDP veriyor, Saadet ne yapıyor kendisi aday çıkartıp oyları topluyor. Dikkat edin bunun altında büyük bir oyun var. HDP'nin aday çıkartmaması İYİ Parti'nin aday çıkartmaması niye Oyların tamamını CHP'nin toparlanması için. İki partinin vermiş olduğu isimler belediye meclis üyesi olacak. Peki Kandil Dağı ile bağlantıları olanlar Belediye Meclis üyeliğine girdiklerinde ne olacak? Bunun vebalini kim taşıyacak? Böyle bir vebalin altına Bayrampaşalı hemşerilerim girer mi? girmez İnşallah. 31 Mart önemli bir tarihtir. Her birimiz Gece gündüz demeden çalışmamız lazım. Alacağımız her oy, biraz önce söylediğim gibi sevgili Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirecek. Her bir oy ona yarın daha çok dik durmasını ve daha büyük çapta Türkiye Cumhuriyeti'nin temsil etme hakkını da verecektir."

Atilla Aydıner'in konuşmasından sonra, meclis üye adayları tek tek sahneye çağrılarak vatandaşlara tanıtıldı. Ardından Meclis üye adayları ve Aydıner beraber toplu fotoğraf çekti. Program sonunda Aydıner vatandaşlarla tek tek ilgilendikten sonra, fotoğraf çekmek isteyenlerle fotoğraf çektikten sonra salondan ayrıldı.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner: ’ 31 Mart bir tarihtir, bir milattır’

Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner: ’ 31 Mart bir tarihtir, bir milattır’

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber