Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:41 Çifti trafik kazası ayırdı16:39 Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu Avrupalı öğrencileri ağırladı16:38 Uludağ Ekonomi Zirvesi için ’BTSO Business School’ önerisi16:38 Jandarmadan traktör sürücülerine trafik güvenliği eğitimi16:35 Bakan Fidan: “Irak’ın bölge ülkeleri ile entegre bir ülke olmasını arzu edi...16:34 Başkan Bozbey, "İnegöl mobilyasını dünyada tanıtmak hepimizin sorumluluğudu...16:32 Hizan’da ‘Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi’ yapıldı16:31 CHP Genel Başkanı Özel memleketi Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde halka seslend...16:31 Çocukların kullanıldığı müstehcen görüntüleri yayınlayan şahıs tutuklandı16:30 Ambulans helikopter 11 yaşındaki çocuk için havalandı16:30 OMÜ’de yapay zeka, dijitalleşme ve veri alanlarında 6 yeni program açılacak16:29 Beşiktaş: "Kulübümüz, 2022-23 sezonundan bu yana Futbol A Takımımızın kadro...16:28 3 günlük Afrika tozu esareti sona erdi: Şehir yeniden göründü16:26 Tarsus Gastronomi Merkezi, şehrin gözde merkezi haline geldi16:22 Naftalinle kaplanmış paketten esrar çıktı16:20 Zabıtalara yakalanan dilenci: "İlacımı alacaktım, beni bir daha buraya yorm...16:20 Mısır, ateşkes anlaşması için İsrail’e heyet gönderdi16:19 Feci kaza kamerada: Kaldırımda yürürken hayatından oldu16:19 Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı16:18 Edirne’de üniversite öğrencilerinden Gazze’ye destek protestosu
Türkiye 23 Kasım 2016 - 14:48 Yorum: 0

Bayrampaşa Belediyesi öğrencilere 20 bin adet diş bakım seti dağıttı

Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki ilkokulda eğitim gören çocukların ağız ve diş sağlığını korumak için 20 bin adet diş bakım seti dağıttı.

Bayrampaşa Belediyesi öğrencilere 20 bin adet diş bakım seti dağıttı

Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki ilkokulda eğitim gören çocukların ağız ve diş sağlığını korumak için 20 bin adet diş bakım seti dağıttı. Çocuklara setleri dağıtan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Bayrampaşa'daki bütün hedefimiz çocuklarımızı geleceğe hazırlamak" dedi.

Bayrampaşa Belediyesi, 21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında ilçedeki ilkokullarda eğitim gören çocukların diş fırçalama alışkanlığını kazanmaları ve ağız sağlıklarını korumaları için Şair Şinasi İlkokulu'nda düzenlenen törenle 20 bin adet diş bakım seti dağıttı. Törene katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, önce çocukların hazırlamış olduğu gösterileri izledi, daha sonra ise sınıfları tek tek gezerek, çocukların hepsine diş bakım setlerini hediye etti. Sınıflarda çocuklarla sohbet eden Başkan Aydıner, diş sağlığının küçük yaşta önemli olduğunu söyleyerek, fırçaları nasıl kullanmaları gerektiği hakkında çocuklara bilgi verdi.

"Çocuklar bu çalışma ile dişlerini hem evde hem de okulda fırçalıyorlar"

Diş bakım seti dağıtım töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Aydıner, "Bayrampaşamızın bütün okullarına diş bakım seti takdim ediyoruz. İçerisinde diş macunu ve fırçası olan bu bakım setlerini her yıl geleneksel olarak dağıtıyoruz. Bu çalışma ile çocuklarımıza diş fırçalama tekniklerini öğretiyoruz ve asitli yiyeceklerden uzak durmaların tavsiye ediyoruz. Çünkü, çocuklarımızın dişleri bizim için çok önemli. Bu diş bakım setleri sayesinde dişlerini hem evde hem de okulda fırçalayıp güzel gülümsemeleriyle arkadaşlıklarına devam edecekler" dedi.

"Bayrampaşa'da bütün hedefimiz çocuklarımızı geleceğe hazırlamak"

Bayrampaşa Belediyesi olarak çocukları geleceğe hazırlamak için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Aydıner, "Bizim Bayrampaşa'daki bütün hedefimiz çocuklarımızı geleceğe hazırlamak. Çocuklarımız kötü ortamlardan kurtarmak için, onları hem sosyal faaliyetlerde buluşturuyoruz, hem de sportif faaliyetlerle çocuklarımıza mesleki dallarında destek oluyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarla çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmanın mücadelesini veriyoruz" diye konuştu.

Programın sonunda ise Başkan Aydıner, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte üzerinde diş resmi olan pastayı keserek, Diş Sağlığı Haftasını kutladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber