Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Temmuz 2014 - 00:43 Yorum: 0

Bayrampaşa Belediyesi'nin "Bereket Ekspresi", Nazilli'de

AYDIN (AA) - Bayrampaşa Belediyesi’nin "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla hazırladığı proje kapsamında yola çıkan "Bereket Ekspresi" Nazilli’de yaklaşık 3 bin kişiye iftar verdi.Bayrampaşa...

Bayrampaşa Belediyesi'nin 'Bereket Ekspresi', Nazilli'de

AYDIN (AA) - Bayrampaşa Belediyesi’nin "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla hazırladığı proje kapsamında yola çıkan "Bereket Ekspresi" Nazilli’de yaklaşık 3 bin kişiye iftar verdi.

Bayrampaşa Belediyesi'nin ramazan ayı dolayısıyla hazırladığı proje çerçevesinde 1 Temmuz'da İstanbul'dan yola çıkan "Bereket Treni", İstasyon Meydanı'nda Nazillililer'le buluştu. 

İftar programında konuşan AK Parti  Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Gazze'deki Müslümanların İsrail saldırısı sebebiyle iftar yapamadığını belirterek, "Gazze'de bombalar altında, İsrail’in zulmü altında insanlar inliyorlar. Biz İsrail’in yapmış olduğu insanlık dışı soykırımı kınıyoruz. İnsanlık dışı bu soy kırıma karşı tüm Türkiye’nin tek yürek olduğunu tek güç olduğunu ve Yahudi zulmünün bu dünyada bitmesine kadar bunun karşısında olduğumuzu bir kez daha haykırıyoruz" dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da  "Müslüman kardeşlerimiz zulüm görüyorlar, buda bizleri çok üzüyor. İnşallah Allahın izni ile bu zulüm bitecek" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber