Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 18:28 Yorum: 0

Bayrampaşa’da Geleneksel Hayırevi Kermesi Açıldı

Bayrampaşa Belediyesi ihtiyaç sahipleri yararına eski cezaevi alanında "Hayırevi Kermesi" düzenledi.

Bayrampaşa’da Geleneksel Hayırevi Kermesi Açıldı

Bayrampaşa Belediyesi ihtiyaç sahipleri yararına eski cezaevi alanında "Hayırevi Kermesi" düzenledi.

Bayrampaşa Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine yardım amacıyla düzenlenen Hayırevi kermesi yoğun ilgi gördü. İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan eski cezaevi alanındaki Hayırevi Kermesinin açılış kurdelesini Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner protokol üyeleriyle kesti. Hediyelik eşya, gıda ürünleri, el dokumaları, tekstil, el işi çeyizlik ürünler gibi pek çok ürün stantlarda yer buldu. Hayırevinde yapılan ürünlerden elde edilen gelir ile Bayrampaşa Belediyesine başvuran ihtiyaç sahiplerine yardım yapılacağı belirtildi. Açılışın ardından vatandaşlarla fotoğraf çektiren Başkan Aydıner daha sonra tek tek stantları gezdi.

'NE VERİRLERSE BİZ AYNISINI DAĞITACAĞIZ'

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Hani veren el alan elden hayırlıdır diyorum ya inşallah bunlar bir bir toplanan bereketli para olur. 30 olur 40 olur ne olursa, bizim gönlümüz açık ne verirlerse biz aynısını dağıtacağız" diye konuştu.

'ZENGİNDEN ALIP FAKİRE VERİYORUZ "

Hayırevi Başkanı ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'in eşi Melahat Aydiner de kermeste daha çok iş adamlarına satış yapmak istediklerini söyledi. Kermesin kazancını gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak zorunda olduklarını ifade eden Melahat Aydıner, şunları kaydetti:

"Zaten bizim amacımız veren elle alan eli buluşturmak. Veren el zengin ise niye almayalım. Onun için zenginden alıp fakire veriyoruz. Hayırevimiz de bizzat ben gidiyorum çarşıdan kumaşları, boncukları alıyorum arkadaşlarla beraber yapıyoruz. Kermesimizde çeyizlik yatak örtüleri, sehpa örtüleri, yaptık onları satıyoruz. Onun yanında BATİAD iş adamlarının verdiği giysiler, ayakkabıcıların verdiği ayakkabılar, ev eşyaları, bizzat kendi yaptığımız yiyecekler bulunmakta. Onları yapmak için bir hafta çalıştık."

4 gün devam edecek olan Hayırevi Kermesi 24 Mayıs Pazar gününe kadar açık olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber