Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Ekim 2018 - 20:58 Yorum: 0

Bayrampaşa’da iş merkezinde korkutan yangın

Bayrampaşa'da bulunan 3 katlı bir iş merkezinin en üst katı ve çatısı alev alev yandı.

Bayrampaşa’da iş merkezinde korkutan yangın

Bayrampaşa'da bulunan 3 katlı bir iş merkezinin en üst katı ve çatısı alev alev yandı. Yangını birçok ilçeden gönderilen itfaiye ekipleri söndürdü.

Yangın, saat 19.00 sıralarında Bayrampaşa Terazidere Mahallesi 60. Yıl Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi arasında bulunan 3 katlı bir iş merkezinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerindeki iş merkezinde henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler en üst kat ile çatı katını sardı. Yangını görenler durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı. Yangının büyümesi üzerine yangın yerine birçok itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Polis ekipleri de çevrede önlem aldı.

İplik atölyesi olarak kullanılan en üst kat kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Bayrampaşa’da iş merkezinde korkutan yangın

Bayrampaşa’da iş merkezinde korkutan yangın

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber