Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Şubat 2022 - 17:03 Yorum: 0

Bayrampaşalı Ömer Çayır yine şampiyon

Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi (BAYGEM) öğrencisi Bayrampaşalı milli sporcu Ömer Çayır, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek İstanbul Liseler...

Bayrampaşalı Ömer Çayır yine şampiyon

Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi (BAYGEM) öğrencisi Bayrampaşalı milli sporcu Ömer Çayır, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek İstanbul Liseler Arası Tekvando Şampiyonası'nda şampiyon oldu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla genç tekvandocuyu tebrik eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Başarılarıyla bizleri onurlandıran ilçemizin gururu Ömer kardeşimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

BAYGEM öğrencisi Bayrampaşalı Ömer Çayır, İstanbul Liseler Arası Tekvando Şampiyonası 68 kilogram genç erkekler kategorisinde birinci oldu. Milli sporcu, bu şampiyonlukla Türkiye elemelerinde İstanbul'u temsil etme hakkını elde etti. Şampiyonada 780 sporcuyu geride bırakarak birinci olmayı başaran Ömer Çayır'ın ulusal ve uluslararası şampiyonlarda birçok derecesi bulunuyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla genç tekvandocuyu tebrik eden Başkan Atila Aydıner, "Başarılarıyla bizleri onurlandıran ilçemizin gururu Ömer kardeşimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Maşallah Ömer. Boşuna demiyoruz, Bayrampaşa hem sporun hem sporcunun başkenti diye" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber