Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 09 Temmuz 2018 - 17:04 Yorum: 0

Bazı kulak rahatsızlıkları burun tedavisi gerektirebilir

NCR İnternational Hospital Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanlarından Prof.

Bazı kulak rahatsızlıkları burun tedavisi gerektirebilir

NCR İnternational Hospital Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanlarından Prof. Dr. Yaşar Çokkeser, bazı kulak rahatsızlıklarının burun tedavisi gerektirebileceğini ifade etti.

Prof. Dr. Yaşar Çokkeser, bazı kulak rahatsızlıkları için buruna müdahale edilmesi gerektiğini söyledi. Çokkeser, "Burun ve kulak arasında yer alan ve kulağın hava almasını sağlayan tübaöstaki borusu burundaki hastalıklar nedeni ile verimli çalışamaz hale gelmektedir. Bu da kulakta bir takım hastalıkların ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Gerek burun hastalıkları, gerekse de tübaöstakinin hastalıkları uygun teknoloji ve tekniklerle tedavi edilerek kulaktaki iltihap ve işitme kaybı gibi sorunlar başarı ile tedavi edilmektedir. Tübaöstakiye yönelik ameliyatsız, balonla genişletme de tedavi alternatiflerinden birisidir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber