Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Eylül 2016 - 09:58 Yorum: 0

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yıldırım: “Üzgünüz, kaybettik”

2. Lig Beyaz Grup Takımlarından BB Erzurumspor'da 2-1'lik Amedspor mağlubiyet üzüntüsü yaşanıyor.

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yıldırım: “Üzgünüz, kaybettik”

2. Lig Beyaz Grup Takımlarından BB Erzurumspor'da 2-1'lik Amedspor mağlubiyet üzüntüsü yaşanıyor. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, "Takımımız inanılmaz oynadı. Üzgünüz kaybettik. Bu bizim için nazarlık olsun" dedi.

Taraftarın her zaman takımına puan kazandırdığını ifade eden Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, "Ben öncelikle mağlubiyetle alakalı kesinlikle bahane aramıyorum. Bu işin siyasal boyutu var. Rakip takım kim olursa olsun bizim için futbol sahada kardeşliktir, dostluktur. Taraftar puan kazandırır, taraftar maç kazandırır. Taraftar takım için son derece önemlidir. Takımımız inanılmaz bir şekilde oynadı, maçın bitiş düdüğüne kadar çok hırslıydık. Rakip takımın korner kullandığı sırada tribünlerden birkaç kendini bilmezin hareketi sonucu kondisyonumuzun bozulması ile golü yedik. Amedspor'un iyi takım olduğunu söylemiştik. Sahada biz daha iyiydik. Kişiler önemli değil bizim için önemli olan Erzurumspor'un başarısıdır. İnşallah bu bize nazar boncuğu olur. Benim taraftarlarımızdan tek ricam, bundan böyle tribünlerden akli selim davranarak Erzurumspor'un başarısı için mücadele verelim. Bu maçı unuttuk önümüzdeki maçlara bakacağız." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber