Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 13 Mart 2015 - 20:13 Yorum: 0

BBP Genel Başkanı Destici, Kocaeli'nde:

"BBP olarak 22 yıllık, seçim deneyimi çok yüksek bir siyasi partiyiz. Tertemiz bir mazimiz, pırıl pırıl kadrolarımız ve gerçekten milletin tüm problemlerini çözecek projelerimiz var. O anlamda da seçime en hazır partilerin başında geliyoruz"

BBP Genel Başkanı Destici, Kocaeli'nde:

KOCAELİ (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerine en hazır partilerin başında geldiklerini söyledi. 

Partisinin İzmit'te düzenlenen Kocaeli İl Başkanlığı hizmet binasının açılış töreninde konuşan Destici, toplumun en temel problemlerinin başında ayrımcılık, ayrışma ve kamplaşmanın geldiğini, siyasette de bunu çok net bir şekilde gördüklerini ifade etti.

Destici, "Bir çatışmaya doğru giden bir ayrışma ve kamplaşma var. Maalesef meclisteki siyasi partilerimizi genel başkanlarından başlayarak, hatta onun üstünde Cumhurbaşkanımızdan başlayarak, siyasi parti temsilcilerinin kullandığı dil, maalesef birliği, huzuru, barışı getirmekten uzak, tam tersine ayrışmayı ve kamplaşmayı körükleyici bir dil kullanmaktan çekinmiyorlar" şeklinde konuştu. 

Bu sorunlardan daha büyük bir tehlikenin bölünme tehlikesi olduğunu öne süren Destici, terör örgütü PKK'nın 30 yılda yaptığı ayrıştırma, çatıştırma ve kamplaştırmanın sonunda, bölmeye çalıştığı sürece gelindiğini savundu.

Türkiye'de işsizlik rakamlarının totalde yüzde 11, tarım dışına çıkıldığında yüzde 25, genç nüfusta ise yüzde 20 olduğunu söyleyen Destici, "Bunlar resmi rakamlar. Gayriresmi rakamlara göre yüzde 30'un üzerinde. 12 yıldır Türkiye'yi yöneten iktidara söylüyorum, hangi yüzle gidip milletten oy isteyeceksiniz. Gelir dağılımında adaletsizlik devam ediyor. Halkın yüzde 70'i açlık ve yoksulluk sınırı altında yaşamaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Destici, Türkiye'de israfın alabildiğince zirve yaptığını, ahlaki yozlaşma ve kadına şiddetin arttığını kaydetti.

Mustafa Destici, 7 Haziran'da yapılacak seçimin Türkiye için önemine işaret ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"BBP olarak 22 yıllık, seçim deneyimi çok yüksek bir siyasi partiyiz. Tertemiz bir mazimiz, pırıl pırıl kadrolarımız ve gerçekten milletin tüm problemlerini çözecek projelerimiz var. O anlamda da seçime en hazır partilerin başında geliyoruz. Biz BBP olarak kendi adıyla, kendi amblemiyle, kendi adaylarıyla seçime hazır olan ve bugün 81 ilin tamamında aday adaylığı başvuruları yoğun bir şekilde devam eden bir siyasi hareketiz. İnanıyoruz ki bu seçimler, BBP'nin çok etkin rol aldığı, sonucuna doğrudan etki ettiği ve güçlü bir grupla da Allah'ın izniyle mecliste temsil edildiği bir seçim olacaktır."

Destici, MKYK üyesi Serhat Duyar, BBP Kocaeli İl Başkanı Nihat Yıldız ve partililerle il başkanlığı hizmet binasının açılışını yaptı, partiye üye olan vatandaşlara rozetlerini taktı.

Mustafa Destici, daha sonra Türk Ocakları Kocaeli Şubesi'nde düzenlenen "Şehadetinin 6. yılında Muhsin Yazıcıoğlu" konulu konferansta konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber