Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 15:18 Yorum: 0

BBP Genel Başkanı Destici’den Ertan Gökçe’ye geçmiş olsun ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, tahliye olan BBP Aydın İl Başkanı Ertan Gökçe'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

BBP  Genel Başkanı Destici’den Ertan Gökçe’ye geçmiş olsun ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, tahliye olan BBP Aydın İl Başkanı Ertan Gökçe'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Hiçbir terör örgütü ile bağı olmadığını belirten BBP Aydın İl Başkanı Ertan Gökçe, "Hepiniz biliyorsunuz ki ben Aydın'ın çocuğuyum. Hayatımın hiç bir döneminde,ne hain FETÖ örgütü ile nede diğer terör örgütleri ile bağım olmamıştır.Benim gibi mağdurlar varsa, inşallah bunlar tez zamanda ayıklanır ve gerçekler ortaya çıkar" diye konuştu.

Kendisine inanan ve destek olan herkese teşekkür eden Gökçe, sözlerine şöyle devam etti: "Suçsuzluğumu bilip yanımda olan başta aileme, AK Parti Aydın Milletvekilleri ve Mehmet Erdem'e, AK Parti İl yöneticilerine, Aydın Alperen Ocaklarına, teşkilatıma, MHP'li ve CHP'li arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah memleketimiz, çok kısa sürede yeniden güzel günlere kavuşup, 80 milyon bir ve beraber vaziyette huzurlu günlere kavuşacak"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber