Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Mayıs 2022 - 21:38 Yorum: 0

BBP lideri Destici Kızılcahamam standını ziyaret etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ankara Valiliği tarafından gerçekleştirilen "Türk Mutfağı...

BBP lideri Destici Kızılcahamam standını ziyaret etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ankara Valiliği tarafından gerçekleştirilen "Türk Mutfağı Haftası" etkinliklerinde Kızılcahamam standını ziyaret etti.

Ankara'nın 25 ilçesine ait birçoğu tescilli coğrafi işarete sahip yöresel yemeklerin ve birbirinden farklı lezzetlerin tanıtıldığı etkinlikte Kızılcahamam Belediyesi standı ile ziyaretçilerin ili odağı oluyor. Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve BBP Ankara İl Başkanı Alperen Kılıç, Kızılcahamam Belediyesi yöresel lezzetler standını ziyaret ederek coğrafi işaretli Kızılcahamam bazlamasını tattı. Kızılcahamam'a sürekli ziyaretlerde bulunduğunu dile getiren Destici, her fırsatta Kızılcahamam bazlaması aldığını ve çok beğendiğini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber