Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 29 Eylül 2020 - 14:18 Yorum: 0

BBP Sinop’ta teşkilatlanıyor

Büyük Birlik Partisi(BBP) Sinop İl Başkanı Tahir Şahin, Merkez İlçe Başkanlığına Metin Biçer'in, Saraydüzü İlçe Başkanlığına da Hüseyin Bölükbaş'ın...

BBP Sinop’ta teşkilatlanıyor

Büyük Birlik Partisi(BBP) Sinop İl Başkanı Tahir Şahin, Merkez İlçe Başkanlığına Metin Biçer'in, Saraydüzü İlçe Başkanlığına da Hüseyin Bölükbaş'ın getirildiğini duyurdu.

Geçen aylarda BBP Sinop İl Başkanlığı koltuğuna Tahir Şahin'in oturmasının ardından ilçe başkanları için de isimler netleşmeye başladı. BBP Sinop İl Başkanı Tahir Şahin, BBP'nin Sinop Merkez İlçe Başkanlığına Metin Biçer'in, Saraydüzü İlçe Başkanlığına da Hüseyin Bölükbaş'ın getirildiğini kamuoyuyla paylaştı. "Geldiğimiz günden bu yana aralıksız teşkilatlanma çalışmalarına devam etmekteyiz" diyen Şahin, "Bu kapsamda İlçe başkanlarımızı belirleme noktasında hızla teşkilatlarımızı oluşturmaya devam ediyoruz. Sinop Merkez İlçe Başkanlığına Metin Biçer, Saraydüzü İlçe Başkanlığına da Hüseyin Bölükbaş görevlendirildi. Memleketimize en liyakatli kadrolarla hizmet verebilmek gayesiyle, halka hizmet hakka hizmettir diyerek yola çıktık" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber