Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 05 Mart 2015 - 12:58 Yorum: 0

Bebek bezinden uyuşturucu çıktı

BURSA (AA) - Yıldırım ilçesinde, elinde naylon poşetle yürüyen bir kişiyi durduran ekipler, bunun içindeki bebek bezinde uyuşturucu ele geçirdi.Alınan bilgiye göre, Anadolu Mahallesi'nde gece...

Bebek bezinden uyuşturucu çıktı

BURSA (AA) - Yıldırım ilçesinde, elinde naylon poşetle yürüyen bir kişiyi durduran ekipler, bunun içindeki bebek bezinde uyuşturucu ele geçirdi.

Alınan bilgiye göre, Anadolu Mahallesi'nde gece yolda yürüyen B.K'nın (17) durumundan şüphelenen polis ekipleri, bu kişiyi durdurdu.

B.K, poşetin içinde ne olduğunu soran ekiplere, 8 aylık kardeşinin kirli bebek bezi bulunduğunu ve bunu çöpe atmak için evinden çıktığını söyledi.

Poşeti alıp inceleyen ekipler, bezin içine gizlenmiş uyuşturucu özelliğine sahip 47 hap ve 16 gram "salvia" maddesi buldu.

Gözaltına alınan B.K, işlemleri için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

ETİKETLER: Uyuşturucu , bebek bezi
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber