Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ekim 2014 - 15:58 Yorum: 0

BEBKA yönetim kurulu toplantısı Bilecik'te yapıldı

BİLECİK (AA) - Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu toplantısı Bilecik'te yapıldı. Bilecik Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya BEBKA Yönetim...

BEBKA yönetim kurulu toplantısı Bilecik'te yapıldı

BİLECİK (AA) - Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu toplantısı Bilecik'te yapıldı. 

Bilecik Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kalkınma Kurulu Başkanı Hasan Çepni, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun ve Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım ile BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci katıldı.                   

Vali Nayir, yaptığı konuşmada, güdümlü proje çalışmaları ile İstanbul, Bursa ve İzmir otoyolu etki analizi değerlendirilmesinin yapılacağını, doğrudan faaliyet desteği başvurularının ve 2015 yılında yapılması planlanan "Tasarım ve İnovasyon Baharı" etkinliklerinin görüşüleceğini söyledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber