Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Eğitim 19 Eylül 2020 - 07:58 Yorum: 0

BEBKA’dan gençlere yazılım ve geliştirme eğitimleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı faaliyet gösteren Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), gençlere yönelik olarak yazılım geliştirme...

BEBKA’dan gençlere yazılım ve geliştirme eğitimleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı faaliyet gösteren Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), gençlere yönelik olarak yazılım geliştirme ve kodlama alanında ücretsiz çevrimiçi atölyeler düzenliyor.

Kodluyoruz Derneği işbirliği ile düzenlenen program kapsamında ikinci atölye "C# .NET Core ile MVC Bootcamp" için son başvuru tarihi ise 6 Ekim'e uzatıldı.

BEBKA tarafından "Milli Teknoloji Hamlesi" ışığında genç girişimciler tarafından teknoloji odaklı girişimlerin hayata geçirilmesine katkı sağlamak, girişim fikirlerinin hayata geçirilmesi için gereken yazılım, uygulama geliştirme ve kodlama bilgisinin sağlanması ve startupların ihtiyaç duyduğu teknoloji yöneticisi ortakların yetiştirilmesine yönelik olarak TR41 bölgesinde ihtiyaç oluştuğu tespit edildi.

Bu kapsamda çağın gereklerine uygun bir şekilde Bursa, Eskişehir ve Bilecik illerinde gençlere yönelik olarak yazılım geliştirme ve kodlama alanında eğitim verilmesi planlandı. Hedef kitle Bursa, Eskişehir ya da Bilecik'te eğitim gören ya da yaşayan, yazılım alanında bir kariyer yapmak için motivasyonu ve azmi yüksek,19-29 yaş arasındaki gençler olarak belirlendi.

İlk atölye olan PHP & Laravel eğitimlerinin 32 kişinin katılımıyla devam ederken "C# .NET Core ile MVC Atölyesi" için son başvuru tarihi 6 Ekim'e uzatıldı. Atölyeler Javascript & React Web Geliştirme programı ile devam edecek.

Her bir atölye 30 farklı kişinin katılımıyla çevrimiçi ortamda interaktif bir şekilde gerçekleştirilecek, toplam 70 saat sürecek program 12 hafta içinde tamamlanacak.

Başvuru şartları ve program detaylarına www.bebka.org.tr adresinden ulaşılabilir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber