Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 28 Ağustos 2014 - 12:14 Yorum: 0

Beckham'ın tercihi Türk modacı Kartal

Dünyaca ünlü İngiliz futbolcu Beckham, bir yardım faaliyeti için düzenleyeceği defilenin konseptini çok sayıda yabancı ünlüyü giydiren Türk tasarımcı Zeynep Kartal'ın belirlemesini istedi.

Beckham'ın tercihi Türk modacı Kartal

Dünyaca meşhur İngiliz futbolcu David Beckham, bir yardım faaliyeti için düzenleyeceği defilenin konseptini fazla fazla sayıda ünlüyü giydiren Türk moda tasarımcısı Zeynep Kartal'ın belirlemesini istedi.

Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, David Beckham tarafından, dünyada fazla fazla az insanda bulunan 'situs ambiguus' (İç organların karın ve göğüs içerisinde aksi yerleşimi) hastalığıyla savaş eden 19 yaşındaki Kirsty Howard yararına 9 Ekim'de bir defile yapılacağını belirtti.

Bu defile için Beckham'ın kendisiyle çalışmak istediğini anlatım eden Kartal, daha evvela Bekcham'la böyle bir çalışması olmadığını, lakin birçok İngiliz meşhur sebebi ile tercih edildiği ve defileleri İngiltere'de bilindiği için kendisine Öneri sunulmuş olunabileceğini söyledi.

Geceye siyah ve beyazla damga vuracak

Kartal, Şubat ayında Londra Moda Haftası'nda (LFW) yaptığı defile konseptinin 'Hollywood Glamour' (Hollywood'un Göz Kamaştırıcılığı) olduğunu ve bu defilenin konseptinin, Beckham sebebi ile düzenlenecek defile için tercih edildiğini kaydederek, 'Organizatör, katkı defilesinin konseptinin benimkiyle aynı olmasına karar vermiş ve derhal beni arayıp, böyle bir projeleri olduğunu ve defileyi benim yapmamı istediklerini belirtti' diye konuştu.

Yardım gecesinde 24 parçalık, yalnızca siyah ve beyaz renklerden oluşan bir koleksiyon sergileyeceğini bildiren Kartal, koleksiyonda Hollywood ünlülerinin hususi gecelerde, mükafat törenlerinde, davetlerde giyebileceği ve menfaatlerini fazla fazla hususi hissedecekleri tasarımların yer aldığını anlatım etti. 

Tasarımcı Kartal, daha önceki çalışmasının böyle bir gece için tercih edilmesinin gurur sağlayan olduğunu ve Beckham ile de defilede biraraya geleceklerini dile getirdi.

'Kylie Minogue, birkaç hafta önce 2 elbisemi aldı'

Kartal, tasarladığı kıyafetlerin birçok meşhur sebebi ile alındığını, kimi meşhur sıra filmlerinde kostümlerinin kullanıldığını belirtti.

Son olarak Avustralyalı ünlü şarkıcı Kylie Minogue'un, konseri için koleksiyonundan 2 elbise alındığına gösteren Kartal, 'Tasarımlarımı giymesini istediğim ünlülerin başında ülkemizden HülyaAvşar ile Arzu Sabancı, yabancılardan ise Kate Middeleton geliyor. Türkiye'de ise en çok Derin Mermerci, Arzu Sabanci ve Feryal Gülman'ın giyim tarzını beğeniyorum. Ayrıca tasarımlarını ve çizgilerini beğendiğim Türk ve yabancı modacılar içerisinde Vural Gökçaylı, Arzu Kaprol, John Galliano ve Balenciaga başı çekiyor' diye konuştu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber