Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Aralık 2014 - 15:13 Yorum: 0

Beden eğitimi öğretmenleriyle toplantı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, Kayapınar sınırları içerisinde görev yapan beden eğitimi öğretmenleriyle toplantı yaptı.Özel bir restoranda gerçekleşen toplantıya,...

Beden eğitimi öğretmenleriyle toplantı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, Kayapınar sınırları içerisinde görev yapan beden eğitimi öğretmenleriyle toplantı yaptı.

Özel bir restoranda gerçekleşen toplantıya,  Kayapınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Aydın, Eşbaşkan Fatma Arşiment, Kayapınar Belediyespor yöneticileri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Kayapınar Belediyespor Basın Sözcüsü Ali Akyıldız, sohbet havasında gerçekleşen toplantıda, beden eğitimi öğretmenleriyle değerlendirme yaptıklarını söyledi.

Akyıldız, "Amacımız Kayapınar Belediyespor olarak okullardaki yetenekli olan öğrencileri kulübümüze kazandırmaktır. Bu konuda özellikle beden eğitimi öğretmenlerimizin görüş ve önerilerini aldık. Kayapınar Belediyesi sınırlarında bulunan okullardaki çocuk ve gençlerimize nasıl faydalı olacağımız konusunda da fikir alış verişinde bulunduk. Kayapınar Belediye Başkanımız da gençlerimiz ve çocuklarımız için ellerinden gelen bütün desteği sunmaya hazırlar" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber