Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 11:38 Yorum: 0

Bedensel Engelliler Derneği üyeleri Vali Çelik’i ziyaret etti

Eskişehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Cengiz Erkan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret etti.

Bedensel Engelliler Derneği üyeleri Vali Çelik’i ziyaret etti

Eskişehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Cengiz Erkan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret etti.

Engelli vatandaşların ihtiyaçlarını sağlamak, onların huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sürdürmek adına devlet tarafından yapılan çalışmaların önemine dikkat çeken Vali Çelik, nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktardı. Engelli vatandaşların günlük yaşamda karşılaştıkları sorunların çözümü noktasında devletin temsilcisi olarak her zaman engelli vatandaşların yanında ve yakınında olduklarını bildiren Vali Çelik, "Eskişehir Valiliği olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında onlarla birlikte olmaya çalışıyoruz. Engellilerimizin sorunlarına kalıcı çözümler üreterek, yaşamlarını kolaylaştırmak istiyoruz" diye konuştu.

Engelli vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenmenin, onlara yardımcı olmanın bir vatandaşlık görevi olduğunu kaydeden Vali Çelik, karşılaşılan sorunlara ortak çözüm bulma noktasında herkesi duyarlı olmaya çağırdı.

Ziyareti kabulden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Erkan, derneğin çalışmaları hakkında Vali Çelik'e bilgi verdi. Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalıştıklarını bildiren Başkan Erkan, sorunların çözümü noktasında, mümkün olan en çok sayıda engelliye ulaşmak isteğini derneğin amacı olarak açıkladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber