Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 11:08 Yorum: 0

Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Avkapan: “Merkez için girişimlere başladık”

Bedensel Engelliler Dernek Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Servet Avkapan, Engelli Gündüzlü Bakım ve Rehabilite merkezi sözünü Engelli Yaşlı Hizmetleri...

Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Avkapan: “Merkez için girişimlere başladık”

Bedensel Engelliler Dernek Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Servet Avkapan, Engelli Gündüzlü Bakım ve Rehabilite merkezi sözünü Engelli Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak Çiftçi'den aldıklarını söyledi.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün "Engelliler Haftası" etkinliklerinde başlattığı ve yapımı için talimat verdiği Engelli Gündüzlü Bakım ve Rehabilite merkezi için Bedensel Engelliler Dernek Başkanı ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara bakım merkezi yapımı için söz alındığını ifade etti.

Kırşehir'de yapılması planlanan merkezin engelli açısından çok önemli olduğunu belirten Dernek Başkanı Servet Avkapan, devletin engellisini üst düzey standartlarda yaşatacağının ve gelişimine katkı sunacağını söyledi.

Avkapan açıklamasında, "Vali Necati Şentürk ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü bu konuda bizlere fazlası ile destek sunarak önümüzü açtı. Bizler de bu yolda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığın da Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü ile görüştük. Müdür beyin talimatı sonrasında gerekli girişim sağlandı. Bizlerde üstümüze düşen görevi en iyi şekilde yapacağız." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber