Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Aralık 2017 - 15:18 Yorum: 0

Bedirhan mesaj attı, Vali Varol sınıfa geldi

Amasya Valisi Dr. Osman Varol, sınıflarındaki yerli malı kutlaması için kendisine görüntülü mesaj gönderen 4. sınıf öğrencisi Barış Bedirhan Kara...

Bedirhan mesaj attı, Vali Varol sınıfa geldi

Amasya Valisi Dr. Osman Varol, sınıflarındaki yerli malı kutlaması için kendisine görüntülü mesaj gönderen 4. sınıf öğrencisi Barış Bedirhan Kara ile arkadaşlarına sürpriz yaptı.

Önceden planlanmış yoğun programına rağmen dün gelen "Vali amcacığım, Cuma günü sınıfımızda yerli malını kutlayacağız. Seni de aramızda görmek isteriz. Umarım bizi kırmazsınız" ifadesinin yer aldığı görüntülü mesajı fark eden Vali Varol, Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin Güneş'i de yanına alıp haber vermeden kendisini davet eden Kara ile arkadaşlarının sınıflarına gidip yerli malı kutlamalarına katılarak sevinçlerine ortak oldu. Karşılarında Vali Varol'u gören öğrenciler davetlerine katıldığı için teşekkür etti.

Ziyareti sonrası açıklama yapan Varol, "Öğrencilerimiz, çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımızdır. Onların eğitimlerini en güzel şekilde almaları için elimizden geleni yapıyoruz. Her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek vermeye devam edeceğiz. Eğitime ve öğrenciye her zaman destek olmak, onlarla her daim yakından ilgilenmek bizlerin en temel vazifelerindendir" dedi.

Bedirhan mesaj attı, Vali Varol sınıfa geldi

Bedirhan mesaj attı, Vali Varol sınıfa geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber