Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

Bediüzaman, vefatının 55. yılında anıldı

SİİRT (AA) - İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesince, vefatının 55. yılında Bediüzzaman Said Nursi için anma etkinliği düzenlendi.Seyyid Ahmed Bedevi Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu Konferans...

Bediüzaman, vefatının 55. yılında anıldı

SİİRT (AA) - İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesince, vefatının 55. yılında Bediüzzaman Said Nursi için anma etkinliği düzenlendi.

Seyyid Ahmed Bedevi Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlik Kur'an tilavetiyle başladı.

Nursi'nin hayatının anlatıldığı slayt gösterisinden sonra konuşan İlahiyatçı Abdulkadir Işık, Bediüzzaman Said Nursi'yi rahmetle, şükranla, minnetle andıklarını ifade ederek, "İnsanlarımızı kendi içinden çıkan bu büyük mütefekkiri daha iyi tanımaları için eserlerini okumaya davet ediyorum" dedi.

 Etkinlik, Nursi için okunan Yasin-i Şerif ve edilen duaların ardından sonlandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber