Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2016 - 14:33 Yorum: 0

Bedriye Aksakal okurlarıyla buluştu

Bu yıl 85'inci kez gerçekleştirilen ve Manisa'nın onur konuğu il olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı, Manisalı yazarları okurlarıyla buluşturuyor.

Bedriye Aksakal okurlarıyla buluştu

Bu yıl 85'inci kez gerçekleştirilen ve Manisa'nın onur konuğu il olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı, Manisalı yazarları okurlarıyla buluşturuyor. Bu kapsamda Manisalı Araştırmacı-Yazar Bedriye Aksakal, Manisa standında yer alan Manisalı Şairler ve Yazarlar Sokağı'nda okuyucularıyla buluştu.

Manisa'nın onur konuğu il olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisalı yazarları okurlarıyla buluşturuyor. Fuarın açılışının ardından Engin Topuz ve Deniz Erbulak'ın Manisalı Şairler ve Yazarlar Sokağı'nda okurlarıyla buluştuğu stantta son olarak Manisalı Araştırmacı-Yazar Bedriye Aksakal'ın imza günü gerçekleştirildi. İmza gününe katılan vatandaşlarla bol bol sohbet eden Bedriye Aksakal, kitaplarını okuyucuları için imzaladı. Aksakal'ı imza gününde Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da yalnız bırakmadı. Okurlar düzenlenen etkinlik dolayısıyla memnuniyetlerini ifade ederek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e Manisalı yazarları okurlarıyla buluşturduğu için teşekkürlerini ilettiler.

Bedriye Aksakal okurlarıyla buluştu

Bedriye Aksakal okurlarıyla buluştu

Bedriye Aksakal okurlarıyla buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber