Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 31 Ekim 2014 - 20:05 Yorum: 0

Begüm Kartal Cinayetinde sır perdesi aralanmadı! İşte O görüntüler

Galatasaray Üniversitesi (GSÜ) öğrencisi Begüm Kartal'ın Malatya'nın Battalgazi ilçesinde katıldığı bir düğünde rastgele ateş açılması sonucu ölümü kamera görüntüleri yıllar sonra ortaya çıktı.

Begüm Kartal Cinayetinde sır perdesi aralanmadı! İşte O görüntüler

MALATYA GÜNCEL/Murat Çelikalatya'da, Malatyaspor'un eski futbolcularından Hasan Kartal'ın Galatasaray Üniversitesi (GSÜ) öğrencisi kızı Begüm Kartal'ın Malatya'nın Battalgazi ilçesinde katıldığı bir düğünde rastgele ateş açılması sonucu ölümü kamera görüntüleri yıllar sonra ortaya çıktı.

Kına gecesinde düğün kameramanı konukların gelişi ile birlikte kayıttaydı. 36 dakika 21 saniyelik görüntülerde olay öncesi bir çok silah sesi duyulmasına rağmen, ifadelerine başvurulan tanıkların "hiç birinin" cinayet öncesi silah sesi duymadıklarını belirtmesi, cinayetin üzerinden sır perdesini aralanmadı.

Begüm Kartal cinayeti soruşturmasında olayda kullanılan silah bulunmamasına rağmen 2 kişi silahı saklamaktan ceza alırken, olan şüphelisi Osman Ulu ise suçu itiraf etmedi, 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

OLAY:

Osman Ulu, Malatyaspor'un eski futbolcularından Hasan Kartal'ın Galatasaray Üniversitesi (GSÜ) öğrencisi kızı Begüm Kartal'ın Malatya'nın Battalgazi ilçesinde katıldığı bir düğünde rastgele ateş açılması sonucu ölümüyle ilgili Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nce 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Ceza Yargıtay'ca az bulunmuştu. Dosyayı yeniden ele alan mahkeme aynı cezayı uygun görmüş ve karar Yargıtay'ca ikinci kez bozulmuştu. Dosyayı 3. kez karara bağlayan mahkeme sanığa 22 yıl hapis cezası vermiş, ceza 2011'in Ağustos ayında Yargıtay Genel Kurulu'nca onanmıştı.

Osman Ulu, mahkeme süreci devam ederken, 2011'in Ocak ayında 5 yıldan fazla tutuklu kaldığı için cezaevinden tahliye edilmiş, daha sonra kendisine ulaşılamamıştı.

İŞTE ÜZERİNDEKİ SIR PERDESİ ARALANAMAYAN KINA GECESİ GÖRÜNTÜLERİ MALATYA GÜNCEL FARKI İLE: 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber