Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...21:59 Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Siyaset 22 Eylül 2014 - 13:35 Yorum: 0

Bekaroğlu dinleyenlerden şikayetçi oldu

Yasa dışı dinlendiği iddia edilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bekaroğlu, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde ifade vererek, ilgililerden şikayetçi olduğunu bildirdi.

Bekaroğlu dinleyenlerden şikayetçi oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çağırma üzerine, 14 Eylül'de Emniyete gittiğini, kendisine, dinlemelerle ilgili soruların yöneltildiğini belirtti.

'Telefonlarının, öteki bir ad üstünden dinlendiğini' öğrendiğini anlatım eden Bekaroğlu, 'Bana, 'kimlerin yapabileceğini' sordular. Bilmiyorum, kim yapıyorsa ondan şikayetçiyim dedim. Kimler sebebi ile dinlendiğime yönelik bir şey söylemediler, Emniyet İstihbarat sebebi ile dinlenmişiz' dedi.

Aynı iddiayla ilgili MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın da Emniyetten bir şube müdürünün arayarak, 'şikayetçi olup olmadığını' sorduğunu, kendisinin şikayetçi olmadığını söyledi.

Karşılıklı bir tiyatronun oynandığını savunan Aydın, 'Telefonlarım o gün dinleniyordu da bugün dinlenmiyor mu?' diye sordu.

Öte yandan, hukuk dışı dinlemeyle ilgili, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de görevli hususi kalem müdürünün de savcılığa anlatım vererek, şikayetçi bulunduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber