Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 08 Ekim 2016 - 10:18 Yorum: 0

Beklenen yağışlar başladı

Balıkesir'in Kuzey Ege Kıyılarında bulunan ilçelerinde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışlar etkili oluyor.

Beklenen yağışlar başladı

Balıkesir'in Kuzey Ege Kıyılarında bulunan ilçelerinde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışlar etkili oluyor. Yağışlar, hazırlıksız yakalanan vatandaşların hayatını olumsuz etkilerken, özellikle zeytin üreticisinin yüzünü güldürdü.

Sağanak yağış, Edremit ve Burhaniye ilçelerinde sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Sabah işe gitmek için yollara çıkan vatandaşlar zaman zaman zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar yağışın şiddeti azalması için kaldırımlarda çatı altlarına sığındılar. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşların yanı sıra özellikle Kuzey Ege'de zeytin çiftçisinin yeni mahsul öncesi bu yağışlar ile yüzü güldü. Uzun zamandan bu yana yağış almayan bölgedeki zeytin ağaçlarına büyük faydası olduğu ifade edildi. Yağışlar ile birlikte bölgede sıcaklıklar 3 ile 5 derece arasında düştü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber