Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Haziran 2018 - 13:18 Yorum: 0

Belçika’da Burhaniye’yi temsil etti

Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyespor Bilardo Kulübü'nün başarılı sporcusu Savaş Güngör, Belçika'nın Blankenberge şehrinde düzenlenen 3 Bant...

Belçika’da Burhaniye’yi temsil etti

Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyespor Bilardo Kulübü'nün başarılı sporcusu Savaş Güngör, Belçika'nın Blankenberge şehrinde düzenlenen 3 Bant Bilardo Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazanarak, Burhaniye'yi başarıyla temsil etti.

11-17 Haziran tarihlerinde Belçika'nın Blankenberge şehrinde gerçekleşen 3 Bant Bilardo Dünya Kupası'na, 25 ülkeden 149 sporcu katıldı. Şampiyonada, Burhaniye Belediyespor Bilardo Kulübü'nün başarılı sporcusu Savaş Güngör ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etti. Türkiye'den 8 sporcunun katıldığı şampiyonada, milli sporcumuz Semih Saygıner'den de gümüş madalya geldi.Genç sporcuların başarılarının kendisine büyük gurur yaşattığını söyleyen Belediye Başkanı Necdet Uysal, Savaş Güngör'ün uluslararası arenada Burhaniye'nin ve Türkiye'nin adını duyurarak çok önemli bir iş yaptığını belirterek, başarılarından dolayı kendisini tebrik etti.

Belçika’da Burhaniye’yi temsil etti

Belçika’da Burhaniye’yi temsil etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber