Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 14:54 Yorum: 0

Belediye aşure dağıttı

Muharrem ayı dolayısıyla Düzce Belediyesi aşure dağıttı. Cedidiye Cami önünde vatandaşlar aşure yemek için uzun kuyruklar oluştururken, Belediye Başkanı...

Belediye aşure dağıttı

Muharrem ayı dolayısıyla Düzce Belediyesi aşure dağıttı. Cedidiye Cami önünde vatandaşlar aşure yemek için uzun kuyruklar oluştururken, Belediye Başkanı Mehmet Keleş de aşure dağıttı.

Düzce Belediyesi her yıl olduğu gibi bu Muharrem ayında da aşure dağıttı. Cedidiye Cami önünde kurulan stantta aşure dağıtılırken, aşure gününe ilgi gösteren vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş de standın başına geçerek aşure dağıtınca, vatandaşlar arasında adeta izdiham yaşandı.

Başkan Keleş düzenlenen etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, belediyenin aşure dağıtımını geleneksel hale getirdiğini söyleyerek, halkın büyük ilgi gösterdiğini belirtti.

Keleş, "Bugün Cuma çıkışında aşure dağıtıyoruz. Bunu gelenek haline getirdik. Aşure ayında bir gün Cedidiye Camisi önünde bugünü yad ediyoruz. Aşurenin geleneklerimizde çok önemli bir yeri var. Dinimizin de vecibesi olarak gördüğümüz bu geleneği yaşatmak için gayret gösteriyoruz. Halkımıza afiyet olsun diyorum. Çok ciddi ilgi olduğunu gördüm. Demek ki Düzce'de artık bu güzel gelenek yaygınlaşıyor. Birçok camimizde, ilçemizde, köylerimizde bile aşure günü düzenleniyor" dedi.

Belediye aşure dağıttı

Belediye aşure dağıttı

Belediye aşure dağıttı

Belediye aşure dağıttı

Belediye aşure dağıttı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber