Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 17 Ekim 2017 - 14:48 Yorum: 0

Belediye Başkanı Gençlere deneyimlerini aktardı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa'da Belediyecilik ve Yerel Siyaset programında gençlere deneyimlerini anlatıp, merak ettikleri soruları...

Belediye Başkanı Gençlere deneyimlerini aktardı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa'da Belediyecilik ve Yerel Siyaset programında gençlere deneyimlerini anlatıp, merak ettikleri soruları yanıtladı.

Halilliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa'da Belediyecilik ve Yerel Siyaset programının konuğu oldu. Şanlıurfa'daki bir sivil toplum kuruluşunda düzenlenen programa konuşmacı olarak katılan Başkan Demirkol, ilk olarak belediye olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Yapılan hizmetlerle ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili soru, cevap şeklinde devam eden söyleşinin son bölümünde Başkan Demirkol, gençlere tecrübelerini aktardı. Geçmişte yaşadığı olaylardan bahsederek, çözümleri konusunda gençlere bilgiler veren Başkan Demirkol, gençlere bazı tavsiyelerde de bulundu. Başkan Demirkol, geleceğin teminatı olan gençlere çok önem verdiğini ve bu nedenle gençliğe yönelik hizmetleri çalışmalarında her zaman ilk sıralarda tuttuklarının altını çizdi. Demirkol, gençlere Çanakkale'de vatan savunması için şehit düşen gençleri hatırlatarak, "Gelin bu şehir için birlikte çalışalım, geleceği birlikte inşa edelim" diye konuştu.

Belediye Başkanı Gençlere deneyimlerini aktardı

Belediye Başkanı Gençlere deneyimlerini aktardı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber