Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 11 Mart 2015 - 14:48 Yorum: 0

Belediye Başkanı Gökhan, öğrencilere elma dağıttı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, öğrencilere elma dağıttı.Başkan Gökhan, İMKB Lisesi'ni ziyareti sırasında Bayramiç'in Evciler bölgesinin meşhur elmalarını...

Belediye Başkanı Gökhan, öğrencilere elma dağıttı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, öğrencilere elma dağıttı.

Başkan Gökhan, İMKB Lisesi'ni ziyareti sırasında Bayramiç'in Evciler bölgesinin meşhur elmalarını öğrencilere sundu.

Bölgedeki üreticiye destek olunması, öğrencilerin meyve tüketimine katkı sunulması ve doğa mücadelesi konusunda gençlerin de bilinçlendirilmesi amacıyla elma dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirten Gökhan, Kazdağları'nın binlerce yıldır havası, suyu, toprağı ve oksijeniyle bölgedeki canlıların yaşam kaynağı olduğunu söyledi.

Gökhan, Kazdağları'nda altın arayan şirketlerin bulunduğunu iddia ederek, "Altını buldukları zaman işletmeye çalışacaklar ve doğayı tahrip edecekler. Sizlere ve sizden sonrakilere bir şey kalmayacak. Bizler Kazdağları'nı yaşadık, suyunu içtik, meyvesini yedik, keyfini sürdük. Ama mücadelemizi siz ve sizden sonra gelecek nesil için yapıyoruz" dedi.

Öğrencilerin de bu mücadelenin içinde yer alması gerektiğini aktaran Gökhan, "Kazdağları'nı, doğamızı korumak zorundayız. Gençler olarak siz de bu bilinçte, bu mücadelenin içinde olmalısınız. Bizim yaşamımız, arkamızda duran Kazdağları'ndan kaynaklanır. Gıda sınıfı öğrencileri olarak, elma ikramlarımıza sizlerden başladık. Bunları lütfen çevrenizle ve ailelerinizle de paylaşın. Bu bilinci yayalım" diye konuştu.

Gökhan, elma ikramın kent merkezindeki tüm liselerde gerçekleştirileceğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber