Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ekim 2017 - 17:33 Yorum: 0

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu yaptığı hizmetleri gazetecilere anlattı

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu 320 Milyon TL borcu olan Adıyaman Belediyesinin göreve geldiği 3,5 yıl içerisinde bu borcun 120 Milyon TL'sini ödediklerini...

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu yaptığı hizmetleri gazetecilere anlattı

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu 320 Milyon TL borcu olan Adıyaman Belediyesinin göreve geldiği 3,5 yıl içerisinde bu borcun 120 Milyon TL'sini ödediklerini geriye 200 Milyon TL borç kaldığını söyledi.

Adıyaman Belediyesinin sadece 200 Milyon TL borcu kaldığını dile getiren Başkan Kutlu, toplam 200 Milyon TL borç içerisinde geciken her hangi bir ödemenin olmadığını vurguladı. Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, görev süresi boyunca tamamlanan ve devam eden çalışmaları basın mensuplarıyla birlikte gezdi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kutlu, dünyanın en güzel insanlarının yaşadığı Adıyaman'da halkın hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getirdi.

Başkan Kutlu, göreve geldiği günden bu yana tamamlanan ve devam eden çalışmaları basın mensuplarıyla birlikte inceledi.

İlde görev yapan gazetecilerle birlikte Adıyaman Belediyesine bağlı müdürlüklerin yaptığı çalışmaları inceleyen Başkan Kutlu, Eski Kahta ve Sakarya Caddeleri ile Bahçelievler, Yeni Mahalle, Fatih ve Malazgirt Mahallelerindeki altyapı ve üstyapı çalışmalarını gezerek incelemelerde bulundu.

Başkan Kutlu ve beraberindeki heyet, TOGEM koordinesindeki Kadın Kültür Merkezi, Bahçelievler, Altınşehir ve Yavuz Selim Mahallelerinde hizmet veren AKSEM merkezi, Bahçecik, Yunus Emre, Siteler ve Karapınar Taziye Evi inşaat çalışmalarını, Yeni Mezarlık yeri ve mezarlıklar müdürlüğü binasını, veteriner müdürlüğünün çalışmalarını, atıksu arıtma tesisini, otobüs denetim binasını, yapımı büyük ölçüde tamamlanan 3. Çevreyolunu, oduncular sitesi yıkım çalışmalarını, yeni hayvan barınağı alanını, kadın ve gençlik merkezlerini, Atatürk Bulvarı kanalizasyon ve içme suyu yenileme çalışmalarını, trafik eğitim parkını, kent park projesini ve sabit semt pazarı inşaatını yerinde gördü.

Vadiyaman, bisiklet yolu, Karaali Köprüsü ile yeni açılan Altınşehir yolu, Altınşehir taziye evi, Altınşehir AKSEM, Lukiyanus Parkı, yeni yapılan ek hizmet binası ve spor tesisleri hakkında da bilgi veren Başkan Kutlu, Adıyamanlılara hizmetin en iyisini sunmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Göreve geldiklerinden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında gazetecilere bilgiler vermek istediklerini dile getiren Başkan Kutlu, " İnsanlar kendi güzergahında olanları görüyorlar ama kenardaki, köşedeki çalışmaları bazen görmeye biliyorlar. Yaptığımız hizmetleri toplu olarak anlatmak için basın mensuplarıyla bir araya geldik" dedi.

Adıyaman'ın alt yapı çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kutlu, " Adıyaman'ın hemen hemen her yerinde alt yapı çalışmalarımız var çünkü ana alt yapı 1980'lerde yapılmış ve artık çökme noktasında. Yağmur suyu hiç yok, arıtma tesisimizin hizmete girmesiyle yağmur suyunun kanalizasyondan ayrılması bir zorunluluk haline geldi. İnşallah yağmur suyu ayrıldığında kışında arıtmamız daha verimli bir şekilde çalışacak. Bunların dışında içme suyu şebekelerinde yetersizlikler var ve halen asbestli borular var. Biz bu yetersiz yerlerin asbestli borularını tamamen değişmek istiyoruz. İnşallah Adıyaman'ımızın alt yapı sorununu bu bir iki sene de tamamen çözmüş olacağız. Alt yapı sorunu beraberinde de üst yapı sorununu da getiriyor. Üst yapıyı da bu şekilde yenilemiş oluyoruz. Yapılan hizmetin en iyi şekilde yapılabilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili de konuşan Başkan Kutlu, " Kentsel dönüşüm projeleri hazır. Mimari projeleri de hazırladık. Bundan sonra vatandaşlarla anlaşma noktasına geleceğiz. İnşallah vatandaşlarla anlaştığımız zamanda kısa sürede inşaatlar başlayacak" cümlelerini kullandı.

Belediyeye ait 320 Milyon TL'lik borcun 120 Milyon TL'sini göreve geldikleri günden bu güne kadar ödediklerini söyleyen Başkan Kutlu, " Belediyeyi aldığımız da 320 Milyon TL borcumuz vardı. Bu borcun 120 Milyon TL'sini ödedik. Şuanda 200 Milyon TL civarında bir borcumuz var. Geciken bir borcumuz yok. Gününde ödüyoruz borçlarımızı" cümlelerini vurguladı.

Gerçekleştirilen programa Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Basın ve Halkla İşler Müdürü İskender Korkut, belediye birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve gazeteciler katıldı.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu yaptığı hizmetleri gazetecilere anlattı

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu yaptığı hizmetleri gazetecilere anlattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber