Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Mart 2018 - 14:53 Yorum: 0

Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’den Regaip Kandili kutlaması

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’den Regaip Kandili kutlaması

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili ile ilgili bir mesaj yayımladı. Başkan Çiftçi mesajında başta Şanlıurfalıların olmak üzere tam İslam aleminin Regaip Kandilini kutladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Regaip Kandili ile ilgili yayımladığı mesajında Regaip, Miraç ve Berat Kandilleri ile Kadir Gecesini barındıran üç ayların başladığını kaydederek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Üç ayların, Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin devamına vesile olması temenni ederek sözlerine başlayan Başkan Çiftçi, "Bağışlanma ayları olan üç aylar, biz Müslümanlar için manevi arınma ve kendini yenilemenin müjdecisidir. Bu mübarek zaman diliminde saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine mümkün mertebe gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin Regaip Kandilini kutlar, Yüce Rabb'imizin bizleri nice kandillere hep birlikte kavuşturmasını ve tüm İslam aleminin barış ve huzur içinde olmasını niyaz ederim" ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’den Regaip Kandili kutlaması

Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’den Regaip Kandili kutlaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber