Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Yerel 24 Haziran 2016 - 14:43 Yorum: 0

Belediye Başkanı Selim Yağcı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, il genelinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında...

Belediye Başkanı Selim Yağcı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, il genelinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı; Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Halit Doğan ve firma yetkililerinin hazır bulunduğu incelemelerde çalışmaların son durumu hakkında çalışanlardan bilgi aldı. İncelemeleri kapsamında Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali ve İstanbul yolu üzerine yerleştirilen Kayı Boyu Anıtı alanını kontrol eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İncelemeler hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Bilecik Belediyesi tarafından şehrimizin birçok noktasındaki çalışmalarımız devam ediyor. Otogarımızda içteki detay çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda tamamlanır. Şehrimize kazandırdığımız güzel simgelerden biri olan Kayı Boyu Anıtı'nda ise düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Çalışmaların tamamlanması ile anıtımız gerek ışıklandırmasıyla gerek diğer objeleriyle çok daha güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Belediye Başkanı Selim Yağcı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Belediye Başkanı Selim Yağcı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Belediye Başkanı Selim Yağcı Çalışmaları Yerinde İnceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber