Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

Belediye Başkanı Yazgı'dan Akın'a ziyeret

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yeni görevine başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın'ı ziyaret etti.Yazgı, ziyarette yaptığı konuşmada, Aksaray'ın çok...

Belediye Başkanı Yazgı'dan Akın'a ziyeret

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yeni görevine başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın'ı ziyaret etti.

Yazgı, ziyarette yaptığı konuşmada, Aksaray'ın çok köklü bir tarihe sahip şehir olduğunu söyledi.

Aksaray’ın geçmişten günümüze birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını aktaran Yazgı, ''Bizler belediye olarak bu köklü şehrin gelişip kalkınması için hizmetlerimize devam ederken ayı zamanda tanıtılması içinde çalışmalar yürütüyoruz. Sizlerde bu güzel şehirde yeni görevinize atandınız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.'' diye konuştu.

Akın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, amacının en güzel şekilde Aksaray'a hizmet vermek olduğunu kaydetti.

Ziyarete, AK Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Abdülsamet Kılıç ve belediye meclis üyeleri hazır bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber