Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Ekim 2020 - 11:38 Yorum: 0

Belediye başkanlarından Rektör Özaydın’a "hayırlı olsun" ziyareti

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof.

Belediye başkanlarından Rektör Özaydın’a 'hayırlı olsun' ziyareti

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında geçen görüşmede; Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni dönemin Gaziantep Üniversitesi için hayırlı olması temennisinde bulunarak, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ve ekibine başarılılar diledi. Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç da Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın'a başarılar dileyerek, "Rektörümüzle güzel bir sohbetimiz oldu. Bu vizyonuyla Gaziantep'e büyük artı değer kazandıracak. Eğitimi pozitif yönde etkileyecek düşünceleri var. Bu düşüncelerini hayata geçirmesi açısından bize düşen ne varsa yapmaya, desteklemeye gayret göstereceğiz. Şuna inanıyoruz; toplumu değiştirmek istiyorsanız eğitime önem vereceksiniz. İnsanı insan yapan eğitimdir, eğitim sistemidir. Gaziantep üniversitesi de inşallah bunu başaracaktır" dedi.

Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın da üniversitelerin halk ile iç içe olması gerektiği ve yöre halkının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yapılanması gerektiğini belirterek, bu konuda Gaziantep Üniversitesi'nin güçlü akademik kadrosuyla gerekli desteği vereceklerini söyledi.

Belediye başkanlarından Rektör Özaydın’a "hayırlı olsun" ziyareti

Belediye başkanlarından Rektör Özaydın’a "hayırlı olsun" ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber