Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2016 - 19:18 Yorum: 0

Belediye çalışanlarından demokrasi şehitleri için yardım

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde belediye çalışanları 15 Temmuz darbe girişiminde yaşamını yitirenler için başlatılan kampanya kapsamında toplanan...

Belediye çalışanlarından demokrasi şehitleri için yardım

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde belediye çalışanları 15 Temmuz darbe girişiminde yaşamını yitirenler için başlatılan kampanya kapsamında toplanan paraları açılan banka hesabına yatırdılar.

15 Temmuz darbe girişiminde yaşamını yitirenler için başlatılan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası" kapsamında Safranbolu belediyesi çalışanları para topladı. Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ve belediye personeli bankaya giderek toplanan yardım paralarını kampanya için bankada açılan hesaba yatırdılar.

Belediye çalışanlarına duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Başkan Aksoy, "Safranbolu belediyesi olarak vatandaşlarımızla beraber bu kampanyayı daha da geliştirerek sürdürmek istiyoruz. Türkiye 15 Temmuz gecesi devletine, milletine, geleceğine, beraberliğine, iradesine, demokrasisine sahip çıktı. Şimdi o sahip çıkma esnasında silahla, tankların altında kalarak, hain dipçiklerin altında can veren demokrasi şehitlerine ve arkada kalan yakınlarına sahip çıkma zamanı" dedi.

Belediye çalışanlarından demokrasi şehitleri için yardım

Belediye çalışanlarından demokrasi şehitleri için yardım

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber