Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mayıs 2016 - 13:48 Yorum: 0

Belediye Çalışmaları Öğrencilerin De Yakın Takibinde

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, TEV Cemile ve Samiye Bayar, Urganlı Besime Işıldak İlkokulu ve Özel Kocatürk Koleji...

Belediye Çalışmaları Öğrencilerin De Yakın Takibinde

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, TEV Cemile ve Samiye Bayar, Urganlı Besime Işıldak İlkokulu ve Özel Kocatürk Koleji öğrencilerini ağırladı. Öğrencilerin yerel yönetimlere yönelik sorularına içtenlikle cevap veren Başkan Şirin, belediyenin çalışmalarına hakim, güncel konuları takip eden bir neslin yetişiyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek ağırladığı tüm öğrencilere başarılı bir eğitim hayatı diledi.

Turgutlu Belediyesi, ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin ziyaretleriyle hareketli bir gün geçirdi. Belediyeyi tanımak, hizmet ve yatırımları hakkında bilgi edinmek isteyen öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i de makamında ziyaret etti. Sırasıyla Urganlı Besime Işıldak İlkokulu, Özel Kocatürk Koleji, TEV Cemile ve Samiye Bayar İlkokulu öğrencilerini ağırlayan Başkan Şirin, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Heyecanları gözlerinden okunan çocuklar, Başkan Şirin'e çiçek takdim ederek yoğun programına rağmen kendilerini ağırladıkları için teşekkür etti.

DERSİMİZ TURGUTLU BELEDİYESİ

Belediyenin iş ve işleyişine yönelik bilgi veren Başkan Şirin de çocukların güncel konulara hakim olmasından, belediyenin çalışmalarını yakından takip ediyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Şirin, "Belediye olarak 7'den 77'ye hizmet veriyoruz. Bu anlamda 7-16 yaş gurubunun da hizmet ve yatırımlarımızdan haberdar olması beni oldukça memnun etti. Çünkü sorularıyla sadece eğitime verdiğimiz destekleri değil, ilaçlama, temizlik, zabıta hizmetlerimiz, sosyal kültürel çalışmalarımıza da oldukça hakim oldukları görülüyor. Ülkemize dair de günceli yakalamış durumdalar. Her biri birbirinden kıymetli, zeki ve çalışkan çocuklarımızı bu anlamda kutluyorum. Elbette onların başarısına doğrudan etki eden öğretmenleri ve ailelerini de tebrik ediyorum. Onları ağırlamaktan mutluluk duyduk" dedi.

Öğrencilere eşlik eden okul müdürleri ve öğretmenler de eğitime verdiği desteklerden dolayı minnettar olduklarını belirterek Başkan Şirin'e teşekkür etti. Başkan Şirin, Besime Işılak Urganlı Besime Işıldak İlkokulu'nu meclis salonunda ağırlarken öğrenciler belediye katlarını gezerek, Başkan Yardımcıları Ekrem Bölükbaşıoğlu, Hakan Sezer ve Çetin Akın ile de bir araya geldi. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun ziyaretinde de geçtiğimiz yıl destek verilen "Benim Adım Akif" Dergisi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Şirin, okulların edebiyat ve basın konulara ağırlık vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılarını devamını diledi.

Belediye Çalışmaları Öğrencilerin De Yakın Takibinde

Belediye Çalışmaları Öğrencilerin De Yakın Takibinde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber