Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Şubat 2018 - 11:48 Yorum: 0

Belediye destekli kurslar yoğun ilgi görüyor

Geçtiğimiz aylarda, Şehzadeler Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün imzaladığı protokolün ardından...

Belediye destekli kurslar yoğun ilgi görüyor

Geçtiğimiz aylarda, Şehzadeler Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün imzaladığı protokolün ardından Şehzadeler Belediyesinin ilçe sınırlarındaki binalarında meslek edindirme kursları başladı. Açılan kurslarla birlikte özellikle kırsal mahallelerde bulunan yüzlerce bayan kurslara yoğun ilgi gösterdi.

Geçtiğimiz aylarda Şehzadeler Belediyesine ait belediye binalarının Halk Eğitim Merkezi tarafından ücretsiz meslek edindirme kursları düzenlemesi amacı ile imzalanan protokol meyvelerini vermeye başladı. Özellikle kırsal mahallelerde bulunan belediyeye ait binalarda açılan meslek edindirme kursları bayanlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Şehzadeler'deki belediyeye ait binalarda kursların açılmasının ardından daha çok vatandaşa daha rahat bir şekilde ulaşılabildiklerini ifade eden Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca, "Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'in belediyeye ait olan binalarda kurslar açılmak üzere Halk Eğitim Merkezine bedelsiz tahsis etmesinin ardından, bizlerin gücüne güç katmıştır. Daha önce sadece Halk Eğitim Merkezi binamızda kurslar açıyor ve kısıtlı sayıda vatandaşımıza ulaşıyorduk. Ancak imzalanan protokolün ardından daha fazla sayıda insanımıza daha çabuk ulaşabiliyoruz. Açmış olduğumuz birçok kurs için Belediyemizden araç gereç ve malzeme noktasında büyük destekler görmekteyiz. Bizlere böylesine ciddi destekler sağlayan Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Şehzadeler Belediyesi olarak kuruldukları 2014 yılından bu yana eğitime her alanda büyük destekler verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik bundan sonra da eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Belediye destekli kurslar yoğun ilgi görüyor

Belediye destekli kurslar yoğun ilgi görüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber