Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Kültür 20 Ocak 2021 - 13:48 Yorum: 0

Belediye ekipleri küçük İrem’i hastaneye ulaştırdı

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi İsafakılı köyünde kar yağışı nedeniyle yolu kapanan ve bugün ameliyat olması gereken 10 yaşındaki İrem Yılmaz'ı Belediye...

Belediye ekipleri küçük İrem’i hastaneye ulaştırdı

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi İsafakılı köyünde kar yağışı nedeniyle yolu kapanan ve bugün ameliyat olması gereken 10 yaşındaki İrem Yılmaz'ı Belediye Zabıta ekipleri evinden alarak Kdz Ereğli Devlet Hastanesine ulaştırdı.

Alaplı İlçesi İsafakılı köyünde yaşayan Ergün Yılmaz, köy yolunun kardan kapalı olması nedeniyle bugün ameliyat olması gereken küçük kızı 10 yaşındaki İrem Yılmaz'ı kendi imkanlarıyla hastaneye ulaştıramayınca Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'den yardım istedi.

İsafakılı köyüne giden Zabıta ekipleri küçük İrem'i ve ailesini evden alarak Kdz Ereğli Devlet Hastanesine ulaştırdı. Hastayı İlçe merkezinde karşılayan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, küçük İrem ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Tekin, "İsafakılı köyünde yaşayan Ergün Yılmaz, kardeşimiz bizleri aradı ve bugün çocuğunun ameliyat olması gerektiğini hastaneye getirebilmesi için talepleri oldu. Bizde Belediye ekiplerimizi seferber ederek küçük İrem'i evinden aldık ve hastaneye yetiştirdik. İnşallah küçük kızımız ameliyat olarak sağlığına kavuşacak" diye konuştu.

Ergün Yılmaz ise, "Belediye Başkanımız Nuri Tekin'den Allah razı olsun. Köyümüzde çok kar var. Ben kendi imkanlarımla hastaneye gidemiyordum. Kızımın kolundan bugün acil ameliyat olması gerekiyordu. Bizi hastaneye ulaştırdılar. Kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber