Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 05 Ağustos 2021 - 20:03 Yorum: 0

Belediye ekipleri yapmayınca iş vatandaşa düştü

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde duyarlı bir vatandaş, hasar görmüş çöp konteynırını, belediye ekipleri yapmayınca kendi onararak örnek bir farkındalık...

Belediye ekipleri yapmayınca iş vatandaşa düştü

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde duyarlı bir vatandaş, hasar görmüş çöp konteynırını, belediye ekipleri yapmayınca kendi onararak örnek bir farkındalık oluşturdu.

Muratlı Belediyesinin çöp toplama ve temizlik hizmetinde yetersiz olduğu ilçe sakinlerince sıkça dillendirilirken, vatandaş ise çareyi kendi işini kendi halletmekte buldu. Muratlı'nın Yurtbekler Mahallesi sakinlerinden Sinan Nacar, kapısı önündeki çöp konteynırının kırık olan teker ayaklarını kaynatarak kendi imkanları ile tamir etti.

Duyarlı vatandaş Sinan Nacar'ı gören bölge sakinleri ise, bir yandan kendisini tebrik ederken, diğer yandan da belediyenin yetersizliğinden yakındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber