Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:11 Bakan Yerlikaya: “İnterpol’ün kırmızı ve sarı bültenle aradığı Kazakistan u...08:05 İstanbul’da düzenlenen "MAHZEN-27" operasyonuyla hakkında İnterpol’ün kırmı...04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti23:01 Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletler...
Ramazan 2015 05 Ağustos 2013 - 15:34 Yorum: 0

Belediye Otobüsleri Bayramın 1. günü bedava

Ramazan Bayramı’nda vatandaşların sorun yaşamamaları için Malatya Belediyesi tarafından bir dizi tedbirler alındı.

Belediye Otobüsleri Bayramın 1. günü bedava

MALATYA GÜNCEL - Ramazan Bayramı’nda vatandaşların sorun yaşamamaları için Malatya Belediyesi tarafından bir dizi tedbirler alındı.

Konuyla ilgili olarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, vatandaşların rahat bir şekilde ziyaretlerini yapmalarının yanı sıra herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için alınan tedbirler şöyle:

BELEDİYE OTOBÜSLERİ BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ BEDAVA

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bayramın birinci günü toplu taşıma araçları mezarlıklar başta olmak üzere Malatya Belediyesi mücavir alanı içerisindeki tüm hatlarda gün boyu ücretsiz hizmet verecek.

MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIR

Şehir Mezarlığı ile diğer mezarlıklarda periyodik temizlikler yapılırken, Şehir Mezarlığı’nda özellikle ilk gün, giriş ve çıkışlarda herhangi bir sorun yaşanmaması için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerekli tedbirler alındı.

BAYRAM’DA HİZMET VERECEK MÜDÜRLÜKLER:

Vatandaşların daha rahat ve sorunsuz bir şekilde bayramlarını geçirmeleri amacıyla Temizlik İşleri, Zabıta, Ulaşım Hizmetleri, İtfaiye, Mezarlık, Fen İşleri, Su ve Kanal Müdürlüğü ile diğer müdürlüklere bağlı bazı birimler bayramda da mesai yapacak.

Temizlik İşleri Müdürlüğü: Malatya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, bayram boyunca da çöp toplama ve süpürme çalışmaları devam edecek. Bayramdan önce merkez cadde ve sokaklar ile Cami bahçeleri geceleyin yıkanacak.

Zabıta Müdürlüğü: Bayram süresince rutin kontrollerine devam edecek olan Zabıta Müdürlüğü, özellikle bayramda seyyar satıcılar için sıkı denetim yapacak.

Çevre Müdürlüğü: Bayram alışverişi dolayısıyla yüksek sesle satış yapan esnaf ve seyyar satıcılar için denetimlerini sıklaştıran Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, bayram süresince de özellikle yüksek sesli müzik yayını konusunda denetimler yapacak.

Ulaşım Hizmetleri: Özellikle mezarlık ziyareti nedeniyle trafiğin yoğunlaştığı bölgeler ile şehir merkezindeki trafik akışının sağlıklı bir şekilde sağlanması için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte bayram boyunca hizmetlerine devam edecek.

Çağrı Merkezi: Ayrıca Malatya Belediyesi Çağrı Merkezi de Bayram süresince hizmet vermeye devam edecek. Vatandaşlar, gerektiğinde Çağrı Merkezi’nin 444 51 44 numaralı telefonunu arayabilecekler.

BAYRAMDA AÇIK KALACAK EKMEK SATIŞ BÜFELERİ

Malatya Belediyesi MEGSAŞ Şirketine bağlı ekmek satış büfeleri Ramazan Bayramı süresince, vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

Ramazan Bayramı süresince açık kalacak ekmek satış büfeleri:

1- Eski Belediye Yanı 2- Akpınar, 3- Kernek, 4- Emeksiz, 5- Battalgazi, 6- TOKİ 1. Etap

7- TOKİ 2. Etap, 8- Çevreyolu, 9 – Beydağı Devlet Hastanesi, 10 – Malatya Devlet Hastanesi

11 – Köy Garajı, 12- Sıtmapınarı, 13- Yeni Camii önü

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber