Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 26 Kasım 2014 - 19:43 Yorum: 0

Belediye otobüsü şöförünü denetleten meclis üyesi istifa etti

İzmir'de seyir halindeyken sigara içen ESHOT otobüs şoförünü alkol testine götüren Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve ESHOT Encümeni Erkan Tuncer, şöförün alkolsüz çıkması üzerine ESHOT Encümeni'ndeki görevinden istifa etti

Belediye otobüsü şöförünü denetleten meclis üyesi istifa etti

İZMİR (AA) - İzmir'de seyir halindeyken sigara içen ESHOT otobüs şoförünü alkol testine götüren Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve ESHOT Encümeni Erkan Tuncer, şöförün alkolsüz çıkması üzerine ESHOT Encümeni'ndeki görevinden istifa etti.

Yolcusuz şekilde garajına giden ESHOT otobüs şoförünü sigara içerken gördüğü gerekçesiyle durdurup tartışan, Tuncer daha sonra da şoförü ESHOT yetkililerine şikayet etti. Şikayet üzerine ESHOT yetkilileri tarafından evden araçla alınarak alkol testine götürülen şoförün, alkolsüz olduğu anlaşıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesinde örgütlü DİSK Genel İş Sendikası, üyesi olan şoföre yapılan davranışa tepki gösterdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da tepkisi üzerine Tuncer, şoförden özür diledi.

İddiaya göre, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun isteği üzerine Tuncer,  ESHOT Encümen üyeliğinden istifa etti. Tuncer'in yerine encümene bir başka CHP'li üye seçilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber