Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Eylül 2016 - 15:28 Yorum: 0

Belediye personeli bayramlaştı

MUŞ (İHA) – Muş Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Belediye personeli bayramlaştı

MUŞ (İHA) – Muş Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Belediye hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Feyat Asya, Hak İş ve Hizmet İş Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır, Bem Bir Sen Muş Şube Başkanı Güven Yalvarıcı, birim amirleri ve personeller katıldı.

Meclis salonunda bir araya gelen belediye personelleri ile tek tek tokalaşan Başkan Feyat Asya, personellerin bayramını kutladı. Bayram telaşının en çok belediye çalışanları tarafından yaşandığına dikkat çeken Başkan Asya, "Her bayramda olduğu bu bayramda da belediye olarak halkımıza kusursuz hizmet sunmak için seferber olduk. Bayram öncesinde gerekli tedbirleri aldık. Bu konudaki özverili çalışmalarınızdan ve genel olarak yapılan veya yapılması planlanan çalışmalardaki katkılarınızdan dolayı her birimin personellerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizler, birer aileyiz. Halkımıza karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek için gayret gösteriyoruz. Vatandaşlara taahhüt ettiğimiz projeleri sizlerin sayesinde hayata geçiriyoruz. Halkımıza karşı başımızın dik olması, sizlerin emekleri sayesindedir. Bu konuda sizlere minnettarım" dedi.

Kanalizasyon sıkıntısı yaşanan mahallelerin tamamına yeni hatlar çektiklerini ifade eden Başkan Asya, "Karşıyaka, birinci mıntıka gibi bölgelerde yıllardır yaşanan kanalizasyon sorunlarını giderdik. Bununla beraber kentin doğalgaza ulaşması için öncülük ettik. Birçok bölgede yapılan döşeme çalışmalarının ardından doğalgaz verilmeye başladı. Yaptığımız çalışmalardan haberdar olmanız için bunları sizlerle paylaşıyorum. Sizlerin sayesinde bu projeleri hayata geçiriyoruz. Hizmet anlayışı ile girdiğimiz bu yolda Allah bizleri halkımıza karşı mahcup etmesin. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Kurban Bayramı'nı tekrar tebrik eder, ailenizle nice hayırlı bayramlar geçirmenizi Yüce Allah'tan diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra belediye personelleri ile hatıra fotoğrafı çeken Başkan Asya, belediye hizmet binası önünde bulunan çocukların da bayramını tebrik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber