Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mayıs 2017 - 10:37 Yorum: 0

Belediye personeline iş sağlığı eğitimi

Turgutlu Belediyesi, "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri" çerçevesinde, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalışan yaklaşık 70 personele...

Belediye personeline iş sağlığı eğitimi

Turgutlu Belediyesi, "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri" çerçevesinde, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalışan yaklaşık 70 personele verdi.

Yıl boyu periyodik aralıklarla çeşitli eğitim çalışmaları yürüten Turgutlu Belediyesi, saha çalışanlarından olan Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" verdi. Belediye Aşevi ve Hayır Merkezi'nde düzenlenen eğitim programında Belediye İşyeri Hekimi Dr. Serpil Karadadaş tarafından çalışanlara genel iş güvenliği kuralları anlatıldı. Hedeflerinin çalışanların olası kazalardan nasıl korunacaklarını öğretmek, alınacak tedbirler hakkında bilinçlendirmek, daha güvenli bir iş ortamında oluşturmak olduğunu belirten Dr. Karadadaş, iş güvenliğinin bir kültür olarak aşılanması sürecinde, çalışanların bilgi düzeyini arttırmayı ve pekiştirmeyi istediklerini belirtti.

Belediye personeline iş sağlığı eğitimi

Belediye personeline iş sağlığı eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber