Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 12:13 Yorum: 0

Belediye Ve Engelli Dernekleri El Ele

Turgutlu Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Bedensel Engelliler Derneği binasında lokma hayrında bulunarak, Uluslar Arası Engelliler...

Belediye Ve Engelli Dernekleri El Ele

Turgutlu Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Bedensel Engelliler Derneği binasında lokma hayrında bulunarak, Uluslar Arası Engelliler Derneği'nin 50. Yıl Alanı'nda düzenlediği etkinliğine destek verdi. Engelli vatandaşların ve Turgutlu halkının gönüllerince eğlendiği 50. Alanı'nda renkli görüntüler oluşurken, hem dernek üyelerinin hem de vatandaşların bir araya gelme fırsatı bulduğu Bedensel Engelliler Derneği'nin lokma hayrında da Mevlid-i Şerif okutuldu.

Her yıl arasında kutlanan 10-16 Mayıs Engelliler Haftası, Turgutlu'da da farklı etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda Turgutlu Belediyesi de Uluslar Arası Engelliler Derneği'nin, Makedonya Göçmenleri Derneği işbirliği ile 50. Yıl Alanı'nda düzenledikleri eğlence programına destek verdi. "Engelsiz Yaşam Aracı'nın gece boyu hizmet verdiği gece ilçeye hareket kattı. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne olurken, engelli vatandaşlarımız ve aileleri Gurup Zayçe'nin birbirinden hareketli şarkılarıyla oyunlar oynadı. Dernek Başkanı Mehmet Çetin, desteklerinden dolayı başta Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve ekibi olmak üzere, tüm destekçilerine teşekkür etti.

Bir diğer etkinlik adresi Bedensel Engelliler Derneği de Turgutlu Belediyesi tarafından dernek binası önünde döktürülen lokma hayrı dolayısıyla hem üyelerini hem de vatandaşları ağırladı. Lokma hayrında şehir dışında olması dolayısıyla katılamayan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'in selamlarıyla derneği ziyaret eden Başkan Yardımcısı Çetin Akın, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Aylin Askingil ve birim personeli Şeyma Kurak ile Belediye Engelliler Masası Sorumlusu Gözde Sönmez, dernek üyeleriyle sohbet etme imkanı buldu, lokma hayrının Allah katında kabulünü diledi.

Dernek Başkanı Aysel Yiğit ve Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Coşkun da konuklarının ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Her zaman yanımızda olan Başkanımız Turgay Şirin ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bu önemli hafta dolayısıyla çeşitli etkinliklerle engelli kardeşlerimizin sorunlarına dikkat çekebildiğimiz gibi güzel etkinliklerle de bir arada olma fırsatı buluyoruz. Bugün de Mevlid-i Şerif okutarak ebediyete göçmüş yakınlarımızı yad ettik. O anlamda hem lokma hayrımızın Allah katında kabulünü diliyor, destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye Ve Engelli Dernekleri El Ele

Belediye Ve Engelli Dernekleri El Ele

Belediye Ve Engelli Dernekleri El Ele

Belediye Ve Engelli Dernekleri El Ele

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber