Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 08 Ekim 2020 - 20:23 Yorum: 0

Belediye Yaşam Merkezini uzaktan eğitime açtı

Muğla Büyükşehir Belediyesi pandemi dolayısıyla uzaktan eğitim görecek ihtiyaç sahibi öğrencilere bilgisayar desteği sağlıyor.

Belediye Yaşam Merkezini uzaktan eğitime açtı

Muğla Büyükşehir Belediyesi pandemi dolayısıyla uzaktan eğitim görecek ihtiyaç sahibi öğrencilere bilgisayar desteği sağlıyor. Öğrenciler Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde hazırlanan bilgisayar dersliklerinden ücretsiz olarak faydalanmaya başladı. Merkezde hazırlanan bilgisayar dersliklerinde ekipler tarafından her türlü hijyen, salgın ve sosyal mesafe tedbirleri alındı.

Uzaktan eğitim hizmetinden yararlanan 8'inci sınıf öğrencisi Mukaddes Palabıyık "Haftanın 5 günü buraya geliyorum. Günde 3 saat ders görüyorum. İnternet sorunu yaşamamak için buraya geliyorum. Bu imkanı sağlayan herkese teşekkür ederim" derken 3'üncü sırın öğrencisi Taşan Şahin "Canlı derslere katılıyorum. Evde internet yok. Burada rahatlıkla derslerimi takip edebiliyorum. Sabah 9'da ders için geliyorum. Arkadaşlarımı da derslere buradan girmeleri için çağırdım" dedi.

Belediye Yaşam Merkezini uzaktan eğitime açtı

Belediye Yaşam Merkezini uzaktan eğitime açtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber